Verificació humana


Existeixen a internet persones i empreses que disposen d'uns programes o "robots" que segueixen el rastre a les pàgines web cercant formularis i adreces d'e-mail per poder enviar correus no solicitats a aquestes adreces, el que coneixem com SPAM, correu no desitjat o correu brossa.

Això és una pràctica il.legal però que molts duen a terme sense tenir en compte els problemes que poden provocar als destinataris, com la perdua de temps en esborrar tot alló que rebem en las nostres bústies però que realment no tenen cap interès per nosaltres.

Cóm ho fan ?
Doncs localitzen aquests formularis (com el nostre) omplint amb la seva publicitat els missatges i posant adreces d'e-mail i títols de missatges que poden portar a confusió, i això en el millor dels casos, ja que aquests missatges solen venir "acompanyants" de virus i altres programes que poden malmetre els nostres ordinadors.

Aquests programes poden llegir el texte contingut a la web, pereò no el contingut d'una imatge, per tant demanem a l'usuari que ens digut qué és el que veu a l'imatge, i així podem estar segurs que qui envia el formulari és una persona i no un d'aquests robots.

Aquest procés s'anomena Verificació Humana.


Tancar finestra